2018. okt 05.

Aurél napi szavalóverseny

írta: I. Viktória
Aurél napi szavalóverseny

A mai napon történt megrendezésre a 19. Aurél napi szavalóverseny Bencze Melinda tanárnő szervezésével. Idén sajnos a létszám lecsökkent, azonban a versek most is színesek és érdekfeszítőek voltak, a versenyzők pedig egyediségükkel koronázták meg az előadásukat. Iskolánkat a 10.D egyik diákja képviselte; Bozó Boglárka aki a Váczi Mihály - Szelíden mint a szél, és Branyiczki Rita - Egy szóra című versével kápráztatott el bennünket. Minden diák két verset szavalt el, egy XXI. századi költőtől amit szabadon választhattak, és egy bármely korszakból tetszőlegeset.
A zsűri elvonulása után megkezdődött a fellélegzett beszélgetés a versenyzők s a kísérőik között, majd következett az eredményhirdetés ahol is az első három ...
Tovább Szólj hozzá

2018. sze 30.

2018. szeptember 28. – Jelvény - és gólyaavató

írta: Urbán Péter Nándor
2018. szeptember 28. – Jelvény - és gólyaavató

1.jpgMa megtörtént a 9.-esek felavatása. A Stromfeld szignál és a Himnusz elhangzása után Bozó János igazgatóúr beszédével köszöntötte az első éveseket, majd az osztályfőnököknek feltűzte a jelvényeket,  ezt követően az osztályfőnökök adták át ünnepélyesen az iskola logóját ábrázoló kitűzőt. A ceremónia után a diákönkormányzat elnöke, Urbán Péter Nándor üdvözölte a gólyákat. A Szózat és az ünnepélyes zászlókivitel után az osztályok a termükbe vonultak, felkészülni a gólyaavatóra, melyet ezúttal a tavaly nyelvielőkészítős osztály, a 9.C rendezett, akik nagy beleéléssel dolgozták ki a mai napot.

A játékos vetélkedő előtt a gólyák esküt tettek, melyben megfogadták, hogy a felsőbb éveseket előre engedik a ...

Tovább Szólj hozzá

2018-2019 Gólyaavató

2018. sze 28.

Üdvözlünk a vadonatúj GT-s diákújság blogján!

írta: Urbán Péter Nándor
Üdvözlünk a vadonatúj GT-s diákújság blogján!

logo2018.jpg

Megújult formában és megújult erővel indul útjának az SSZC Stromfeld Aurél Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának diákújsága . A legfontosabb események összefoglalói, exkluzív tartalmak és még sok más vár itt titeket.

Főszerkesztő: Blendovszky Fanni
Szerkesztő: Ispán Viktória
DÖK elnök: Urbán Péter Nándor
DÖK alelnök: Zagyi Fruzsina Réka
DÖK patronáló tanár: Gordosné Cseh Zsuzsanna

 

Tovább Szólj hozzá

Bejelentés 2018-2019